Termeni si conditii de utilizare

a site-ului

 • Cui se adresează.
  Acest site se adresează informativ tuturor persoanelor, dar comandarea produsele si serviciile prezentate este accesibila doar clienților persoane juridice active.

 

 • Ce este.
  Acest site este un catalog de prezentare a produselor si serviciilor Furnizorului. Acest site nu este un magazin online. Specificațiile tehnice și imaginile prezentate în acest site au un caracter informativ. Marea majoritate a produselor prezentate includ si o parte de personalizare conform comenzilor Clientilor.

 

 • Părțile.
  Administratorul acestui site este firma Amistim Medical Equipment srl, persoană juridică română, cu sediul în București, Str. Constantin Noica 136 parter, sector 6, Bucuresti, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J40/14219/2018, cod unic de înregistrare RO36869749, plătitor de TVA, denumită în continuare Administrator sau Furnizor. Utilizatorii acestui site vor fi denumiți în continuare Utilizatori sau Clienți.

 

 • Utilizare site.
  Accesul, navigarea și comandarea produselor de pe acest site constituie un acord implicit și necondiționat al utilizatorilor, de acceptare în totalitate și de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document.

 

 

 • Dreptul administratorului.
  Administratorul site-ului are dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestor termeni și condiții, a structurii și conținutului site-ului, de a întrerupe temporar sau permanent serviciile site-ului, fără notificarea prealabilă a utilizatorilor.

 

 

 • Dreptul utilizatorilor.
  Utilizatorii acestui site vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le consulta în orice moment.

 

 

 • Proprietatea intelectuală.
  Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte acoperi decât cele legal permise. Extragerea de informații în scop comercial fără acordul Administratorului constituie încălcarea drepturilor de proprietate și a termenilor și condițiilor prezentului document. Întregul conținut al acestui site este proprietatea intelectuală a Administratorului.

 

 

 • Erori și omisiuni.
  Administratorul face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor de pe site, dar există posibilitatea ca informațiile să conțină anumite erori. Imaginile au un caracter informativ și pot conține accesorii care nu sunt incluse în pachetele de bază. Dacă ați descoperit astfel de erori sau omisiuni vă rugăm să ni le comunicați. Conținutul acestui site nu reprezintă nicio obligație contractuală.

 

 

 • Discuții și comentarii în site.
  Există posibilitatea de a iniția sau urmări discuții și comentarii în interiorul site-ului, despre produsele și serviciile prezentate. Administratorul are dreptul să elimine orice conținut ilegal, amenințător, defăimător, obscen, de natură să afecteze Administratorul și utilizatorii site-ului.

 

 

 • Comanda produselor.
  Produsele se pot comanda atât direct prin telefon sau prin e-mail. Pentru procesarea unei comenzi, se depune  un avans minim de 40%. 
  Fiecare comandă va fi confirmată în scris de Administrator și va conține disponibilitatea stocului, termenele de achiziție și de livrare estimate.
 • Plata produselor.
  Plata produselor se face prin transfer bancar, numerar la direct de la sediul nostru sau ramburs la curier. În cazul transferului bancar produsele vor fi livrate după confirmarea plăţii.

 

 

 • Livrarea și conformitatea produselor.
  Livrarea produselor se face de regulă la sediul Furnizorului, dacă părțile nu au agreat altfel. Livrarea prin curier se poate face și cu o altă firmă de curierat agreată de dvs., alta decât cea a Furnizorului. Furnizorul asigură că produsele livrate sunt realizate în conformitate cu toate specificațiilor stabilite înainte de începerea comenzii și sunt libere de orice defect de fabricație la momentul livrării, cu excepția celor minore, tehnic acceptabile și care se înscriu în parametrii tehnologici de fabricație.

 

 

 • Despre garanții.
  Furnizorul garantează că produsele sunt în conformitate cu descrierea ofertată și sunt libere de orice defect de fabricație la momentul livrării, cu excepția celor minore, tehnic acceptabile și care se înscriu în parametrii tehnologici de fabricație. Furnizorul oferă garanție pentru echipamente, contra oricăror defecte de fabricație, pe o durată specificată la fiecare produs. Garanția se pierde în situațiile de abuz, neglijență în manipulare, supraîncărcare, deteriorare accidentală a echipamentelor, utilizarea în afara incintelor acoperite a produselor care sunt destinate funcționării numai la interior, utilizare în alte scopuri decât cele prevăzute, transportul și depozitarea neglijente sau necorespunzătoare a bunurilor. Garanția se pierde dacă produsele au fost modificate, înlocuite sau reparate de către o altă persoană decât Furnizorul. Garanția nu acoperă uzura fizică normală a produselor. Materialele consumabile și asimilate acestora (componente care se supun schimbărilor periodice și care fac obiectul manipulărilor repetate), ca de exemplu electrozi, cabluri, sonde, geluri, creme si 
  ambalajele, nu beneficiază de garanție.

 

 

 • Despre livrare.
  Livrarea este diferențiată pentru produsele aflate pe stoc sau care se importa la comandă. De regulă, produsele pe stoc sunt disponibile imediat. Pentru celelalte produse veți primi în scris confirmarea de livrare. Livrarea se poate face la sediul Furnizorului (pentru comenzile cu timp presant), și prin curier (propriu sau extern). Recepția produselor se va face în prezența delegaților Furnizorului și Clientului (care trebuie să inspecteze produsele la livrare). Orice sesizare trebuie consemnată în procesul verbal de predare-primire. Produsele sunt sub riscul Clientului din momentul recepției de livrare.

 

 

 • Obiecțiuni și răspunderi la livrare.
  Obiecțiunile de la recepția de livrare se pot transmite în scris Furnizorului în termen de 48 de ore. A nu face aceasta ar putea însemna anularea garanției. În cazul în care produsele sunt considerate ca având defecte de fabricație în afara celor tehnic acceptabile (si constatate doar în urma investigației Furnizorului), Furnizorul va putea (la opțiunea sa) să înlocuiască bunurile sau să restituie partial sau total prețul inițial. Pentru materialele consumabile, se vor lua în considerație doar obiecțiunile de la recepția de livrare. Cheltuieli de transport cu ocazia returului sau pentru reparații vor fi suportate integral de Client. Furnizorul nu va fi răspunzător pentru orice alte pierderi sau daune ale Clientului. Răspunderea Furnizorului va fi limitată la despăgubiri în limita prețurilor produselor comandate. Nu se acceptă returnarea produselor executate personalizat la comanda Clientului. Nu se accepta returnarea produselor comandate in mod eronat de Client. Nu se accepta returnarea produselor receptionate si folosite de Client. Nu se accepta returnarea produselor sau anularea comenzilor pentru produse care nu exista pe stoc la momentul comenzii si pentru care s-au platit deja costurile de import direct sau prin terti; in aceste cazuri, sumele platite cu titlu de avans vor fi legal retinute de Furnizor ca si cheltuieli de aprovizionare; Furnizorul este indreptatit la recuperarea intregului prejudiciu.

 

 

 • Securitatea datelor personale si a informatiilor.
  Toate informatiile valabile despre acestea va sunt detaliate in Politica de Confidentialitate. Fiind informatii importante, va recomandam sa le cititi.

 

 

 • Acorduri.
  Prezentele Termeni și Condiții prevalează asupra oricăror înțelegeri pe care ați putea să o aveți cu Administratorul. În scopul exemplificării posibilităților de personalizare, Administratorul poate folosi ca materiale de prezentare, inclusiv pe site, poze ale produselor personalizate, vândute sau închiriate.

 

 

 • Drept aplicabil.
  Acest document cuprinzând termeni și condiții se supun legilor române. Orice litigii ar putea apărea între Administrator și utilizatori va fi soluționat prioritar pe cale amiabilă, altfel, vor fi soluționate de instanțele judecătorești competente din București, în conformitate cu legile românești în vigoare.

 

 

 • Forța majoră. 
  Este aplicabilă legislația românească în vigoare referitoare la forța majoră.