I-TECH

MEDICAL DIVISION

Electroterapie personala

Divizia I-Tech Medical este o marcă înregistrată a companiei
I.A.C.E.R. Srl, o companie de profesionisti care opereaza pe piața dispozitivelor medicale atât pentru acasă, cât și pentru
utilizarea profesională.

TENS – EMS

TENS

TENS este una dintre cele mai utilizate tehnici de electro-terapie a durerii în fizioterapie. Acesta poate fi utilizat pentru tratamentul unei game largi de dureri fizice, cum ar fi durerea acută, durerea cronică, musculară, durerea post-clinică și durerea de sarcină.

EMS

EMS înseamnă Stimularea Musculară Electrică: este o tehnică care ajută contracțiile musculare folosind impulsuri electrice. EMS este frecvent utilizat în terapia medicală și ca ajutor complementar în activitatea sportivă, atât în scopuri terapeutice, cât și în scopuri sportive sau de frumusețe (tonifiere, drenare).

MIO-CARE TENS

MIO-CARE FITNESS

MIO-CARE BEAUTY

MIO-CARE PRO

SMART TENS

MIO VEIN

MIO IONOTENS

MIO PERISTIM

I-TECH PHYSIO

T-ONE

Gama T-ONE vă permite să alegeți dispozitivul care se potrivește cel mai bine necesităților dvs. și celor ale clienților dvs.

Dacă sunteți un sportiv ocazional, nevoile dvs. diferă de cele ale unui atlet profesionist și aceste diferențe sunt și mai evidente dacă sunteți un medic de medicină sportivă sau un specialist în reabilitare care tratează pacienți de toate felurile. 4 dispozitive pentru 4 categorii diferite de utilizare.

COACH

MEDI SPORT

MEDI PRO

REHAB

BROSURI