CSMi

IMPROVING HUMAN PERFORMANCE SINCE 1982

La CSMi proiectăm, fabricăm și comercializăm produse de măsurare, instruire și documentare pe bază de calculatoare pentru pregătirea pentru atletism, pentru exerciții fizice și terapie fizică. Înființată în 1982, produsele noastre sunt utilizate în spitale, clinici, centre de cercetare, săli de instruire, locuri industriale și școli din întreaga lume.

DINAMOMETRIE ISOCINETICA

Sisteme isocinetice pentru extremități

Dezvoltat pentru Laboratorul de Științe a Exercițiilor și perfecționat în Clinica de Terapie Fizică și Antrenament Atletic, Sistemul HUMAC NORM Isokinetic Extremity este mașina de alegere în toate disciplinele și în întreaga lume.

HUMAC NORM

Performanta Dinamometrica

Motorul fără perii de ultimă generație oferă cea mai mare gama de performanță de la 1/10 ft / lb și 1/16 / deg / sec la 500 ft / lbs și 500 deg / sec.

Abilitatea de a roti arborele 360 + grade face posibile modele de simulare a muncii.

Design Mecanic

Design-ul inline patentat este eficient din punct de vedere al spațiului, rapid de configurat, include 22 de modele standard de testare și exerciții și este cea mai stabilă platformă de pe piață.

Software Intuitiv

Software-ul intuitiv HUMAC facilitează învățarea și operarea sistemului HUMAC NORM Extremity. Afișajele exacte de exerciții fizice și unice ajută pacienții să fie motivați. Testarea completă a paginilor, progresele și rapoartele sumare ale grupului facilitează comunicarea liniilor de bază, a progresului și a performanțelor în raport cu normele locale.

BROSURA

Programeaza un demo!